Az ITWise Kft. segítséget nyújt a meglevő levelező rendszerében tárolt információk automatizált migrálásához Office 365 alapú Exchange Online alkalmazásba. 

Az Exchange Online, a Microsoft felhőalapú levelező rendszere, amelynek segítségével bármikor, bárhonnan, bármilyen eszközön keresztül elérheti a céges levelezését, címjegyzékét, naptárait és a csatolt dokumentumokat. Az online szolgáltatás segítségével, már a kisebb szervezetek számára is elérhető a Microsoft nagyvállalati levelező szerverének teljes tudása.


A globálisan redundáns kiszolgálók, a prémium kategóriájú vész-helyreállítási funkciók és az Exchange Online-t folyamatosan figyelő biztonsági szakértők biztosítják az adatok védelmét. A pénzügyileg támogatott szolgáltatásiszint-szerződésben garantált 99,9%-os hasznos üzemidőnek köszönhetően biztos lehet abban, hogy levelezése folyamatosan működni fog.


Képzett rendszermérnökeinkkel előzetes felméréseket végzünk, hogy az átállás zökkenőmentes legyen. A felmérés alapján elvégezzük a szükséges módosításokat, majd kialakítjuk a migrációhoz szükséges kapcsolatot a jelenlegi és cél rendszer között.
A migrációhoz szükséges komponensek meghatározása végett vegye fel a kapcsolatot az ITWise Kft-vel.

Tags: