15 March 2016

Azur sorozatunk 1. rész

A Microsoft szerverek százezreit üzemelteti saját adatközpontjaiban, és ezek elérhető kapacitását bocsátja ügyfelei és partnerei rendelkezésére a különböző felhőszolgáltatásai révén. A Microsoft Azure egyike ezen felhőszolgáltatásoknak, amelyben virtuális gépeket, adatbázisokat, saját fejlesztésű alkalmazásokat és még sok egyéb hasznos szolgáltatást lehet futtatni.27 November 2015

NOD 32 – Viszonteladók lettünk!

A tegnapi nap folyamán hivatalosan is az ESET viszonteladói lettünk.
Hamarosan egy bővebb cikkel jelentkezünk arról, hogy a piacvezető antivírus rendszereket forgalmazó cég megoldásait, milyen módon tudjuk implementálni KKV partnereinkhez.
                                                 
ITW.hu
 


19 November 2015

Exchange online migráció

Az ITWise Kft. segítséget nyújt a meglevő levelező rendszerében tárolt információk automatizált migrálásához Office 365 alapú Exchange Online alkalmazásba. 

Az Exchange Online, a Microsoft felhőalapú levelező rendszere, amelynek segítségével bármikor, bárhonnan, bármilyen eszközön keresztül elérheti a céges levelezését, címjegyzékét, naptárait és a csatolt dokumentumokat. Az online szolgáltatás segítségével, már a kisebb szervezetek számára is elérhető a Microsoft nagyvállalati levelező szerverének teljes tudása.


A globálisan redundáns kiszolgálók, a prémium kategóriájú vész-helyreállítási funkciók és az Exchange Online-t folyamatosan figyelő biztonsági szakértők biztosítják az adatok védelmét. A pénzügyileg támogatott szolgáltatásiszint-szerződésben garantált 99,9%-os hasznos üzemidőnek köszönhetően biztos lehet abban, hogy levelezése folyamatosan működni fog.19 November 2015

2016-tól új követelmények a számlázó programokkal szemben!

Jövő évtől változások várhatók a számlázó programok terén, melyre az iWise vállalatirányítási rendszer is felkészült. A 2016.01.01.-től hatályba lépő 2/2015. (II. 3.) NGM rendelet értelmében változik a számlázó programokkal szemben támasztott követelmények köre. A rendelet szerint az adózó által használt programnak rendelkeznie kell „adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás” funkcióval, melynek elindításával a felhasználó adatexportot készíthet a NAV által előírt formában, a kezdő és záró dátumra való szűrőfeltételek beállításával adott időszakra, vagy a kezdő és záró sorszám megadásával adott sorszámtartományra vonatkozóan.

 

„Adatexportnak minősül az adóalany által elektronikus adathordozón tárolt adatoknak az adóhatóság rendelkezésére bocsátása a számla és a nyugta adóigazgatási azonosításáról, valamint az elektronikus formában megőrzött számlák adóhatósági ellenőrzéséről szóló 23/2014. (VI. 30.) NGM rendelet 2. melléklete szerint és a 3. mellékletben meghatározott adatszerkezetben.”