iWise vállalatirányítási rendszer

A cégünk által fejlesztett iWise Vállalatirányítási rendszer több mint 10 éve van jelen a magyar piacon. Korszerű megoldást kínál cége ügyviteli problémáira. Jelenleg közel 200 magyar kis és középvállalkozás használja teljes megelégedettséggel. A sztenderdizált megoldásokkal szemben egy teljesen személyre szabható szoftvert kap, mely a cége igényeinek megfelelően fog működni. A vállalatirányítási szoftverrel egy felületen láthatja az ajánlatait, a megrendeléseit, a raktárkészletét, számláit, valamint a céges iktatását. Ezeken túl projekteket tud kezelni a program, illetve nyilvántarthatja dolgozói adatait, vagy akár gyártás információkat kezelhet vele.

team meeting

iWise Technológia

Az iWise vállalatirányítási rendszer helyben telepített, illetve felhő alapon is használható. A szoftvert nem szükséges gépre telepíteni, illetve a felhős technológiának köszönhetően, akár helyi szerverre sincs szükség a futtatásához. Ugyanúgy elfut Mac OS, illetve Windows operációs rendszeren, illetve számos funkció mobiltelefos alkalmazáson keresztül is elérhető. Fejlett jogosultsági beállításainak köszönhetően minden felhasználó csak azokat a funkiókat, valamint információkat éri el a rendszerből, amennyit a munkaköre megenged neki. A szoftver teljesen zárt környezetben fut, tehát az it biztonság szabályait betartva megfelelő védelemmel rendelkezik esetleges külső támadásoktól is.

iWise felhasználási területek

Vállalatirányítási rendszerünk egy általánosan felhasználható felhasználóbarát szoftver. CRM funkcionalításának köszönhetően könnyen elérheti benne partnerei adatait, nyomon követheti kereskedelmi folyamatait. Gyorsan és egyszerűen tud árajánlatot adni, ezek után további adatrögzítés nélkül készíthet belőlük megrendelést, számlát, valamint iktathatja a dokumentumokat. Egy kattintással láthatja cége pontos pénzügyi helyzetét, a vevő és szállítói kintlevőségeit. A program többféle raktárkezelési módszert ismer, valamint gyártó tevékenység esetén nyilvántarthatja az üzemben zajló folyamatokat is.

team meeting

Küldjön üzenetet

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérem a töltse ki az űrlapot és egy napon belül felkeresi Önt kollégánk.

Hívjon bennünket: +36 1 999 6595